Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
simi12

Várandósság ❤

Simona Fehérová · 2 hete
Életem legszebb 9hónapja...
Persze voltak kezdeti nehézségek, 4hónapon keresztül a WC volt a legjobb barátom, 2 és fél hónapot tudtam így dolgozni és utánna otthol maradtam :) 
Fejlesztettem a háziasszony énemet, sütöttem, főztem, takarítottam, 7.ik hónapban ablakot mostam, párommal festettünk, szépítkedtük a kis családi fészkünket.
Az egész család velünk örült, mindig velünk voltak, sokat segítettek, de persze a párom volt az én hősöm. Sokat segített, amikor fáradt voltam ő volt az aki takarított, mosogatott (amit a mai napig sokszor ő csinál). 
Sok gyermek van a családunkban és én mindig is tudtam hogy én is szeretnék majd babát, de nem gondoltam volna hogy annyira jó érzés amilyen volt.
Látni ahogy nő a pocak, és amikor elkezdett mocorogni, rugdalni, igazi kis akrobata volt.
Sokat énekeltem neki, történeteket meséltem, izgultunk amíg Apa vizsgázott(sikeresen megment a dolog és ő is nővér lett). 
Hihetetlenül szép dolog egy baba a pocakban.
Sokan mondták hogy akkor fogok majd rá jönni hogy kik is az igaz barátaim amikor majd családom lesz, nem kellet hogy családom legyen, elég volt várandóssnak lennem... az akkor legjobb barátnőm rájött, hogy már nem mászkálok majd vele diszkókba, inni, csavarogni és fokozatosan halványult a barátságunk. Ma már ott tartunk hogy Alex születése óta 2x írtunk messengeren, először amikor megszületett, másodszor meg amikor elárultam neki hogy esküvőnk lesz, persze ezt se fogadta nagy örömmel... azóta semmi hír róla... ja és új legjobb barátnője van. De persze ezen is túl kell lépni, hisz semmi sem olyan fontos mint a család.
Megvolt az első közös karácsonyunk, kiválasztottunk a legszebb fát, sok-sok dísz, készítettem adventi koszorút, ajtódíszt, sütöttem, főztem és körbe jártuk a családtagokat, legszebb karácsony! 
Aztán a szilveszter, egésznap anyukáméknál voltam, párom dolgozott és amikor végzet, már jött is értem és robogtunk is haza a kis kuckónkba, kivártuk az éjfélt (kissebb nagyobb sikerrel), persze a kutyusunk elszökött, őt is meg kellet keresnünk, behoztuk hogy neszökjön el újból.
4-ikén sógornőméknél voltunk, aki nagyon közel áll a szívemhez, ő az én fogadott nővérem, lehet őt kaptam az ex legjobb barátnőm helyett ♡ amiért nagyon hálás vagyok. Amikor indultunk volna haza, furcsa érzés kapott el, mintha Bogyó elszeretne indulni a kinti világba, de téves riasztás volt.
Na de 3 nap múlva....
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Simona Fehérová
Sziasztok, Simi vagyok, 24 éves anyuka, kisfiam születése előtt sebészeti nővér voltam, a munkahelyemen ismerkedtem meg a férjemmel akivel nagyon egymásra találtunk ,,zsák a foltját" ♡. 7 hónapos a fiunk Alex aki az életünk értelme